Nahajate se:
Domov Uradne objave Javni razpis za sodelovanje na prireditvi Litijski karneval 2019

Javni razpis za sodelovanje na prireditvi Litijski karneval 2019

20.11.2017 Saša P. 2389

Občina Litija objavlja javni razpis za sodelovanje na prireditvi LITIJSKI KARNEVAL 2019!

POGOJI RAZPISA:

1. Povorka bo potekala v soboto, 2. marca 2019 s pričetkom ob 15. uri v centru mesta do zaključka v športni dvorani.
2. Za sodelovanje bodo vse prijavljene ekipe prejele enkratno pomoč 150 eur neto. Do enkratne pomoči za sodelovanje so upravičene skupine s 6 ali več člani. Vsi udeleženci karnevalske povorke prejmejo brezplačen bon za topel obrok.

3. Na zaključni prireditvi v Športni dvorani Litija bodo podeljene denarne nagrade za prve tri skupine v višini 500, 300 in 200 EUR (neto).

4. Enkratna denarna pomoč in denarne nagrade so predmet obdavčitve po Zakonu o dohodnini. Akontacijo dohodnine plača Občina Litija, nagrajenci pa so kot zavezanci za dohodnino (2. ods. 35. člena ZDavP-2) organizatorju dolžni že ob prijavi pisno predložiti natančne osebne podatke (ime in priimek, naslov stalnega bivališča, davčno številko, številko transakcijskega računa) in enako velja tudi za društva in organizacije.

5. Na javni razpis se lahko prijavijo fizične in pravne osebe (društva, zavodi, združenja, organizacije…), ki se nameravajo udeležiti javne prireditve »Litijski karneval 2019«.

6. Prijavitelji morajo poslati prijave izključno po elektronski pošti; turisticnod.litija@gmail.com do vključno srede, 20.2.2019. Za dodatne informacije lahko pokličete Matejo Šteferl na 040 847 213.

7. PRIJAVA MORA VSEBOVATI:

- ime skupine
- ime in priimek vodje skupine, točen naslov in telefonska številka ali elektronski naslov,
- davčna številka ter transakcijski račun,
- število sodelujočih v skupini,
- tema in opis predstavitve,
 - podatek ali se bo skupina predstavila na prevoznem sredstvu.

 8. Ocenjevanje sodelujočih skupin na »Litijskem karnevalu 2019«, v soboto, 02.03.2019 bo izvedla strokovna komisija, ki jo bo imenovala Občina Litija. Upoštevanje politične tematike karnevala prinaša dodatno število točk.

9. Denarne nagrade bo izplačala Občina Litija na podlagi poročila komisije o razvrstitvi skupin in sicer v primeru pravnih oseb na transakcijski račun društva, v primeru fizičnih oseb na TRR vodje skupine.

10. Ta javni razpis se vodi pod odložnim pogojem, da občina sredstva za predmetni javni razpis zagotovi v Odloku o proračunu občine Litija za leto 2019 na PP – Pospeševanje turistične ponudbe in promocije.

 

ŽUPAN

Franci Rokavec 

Povezane objave

Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?